JW

Det senaste halvåret har vi turats om att ha diskvecka, ett samarbete med Köpings kommun. Diskmaskinen hinner dock inte med så då har alla placerat disk i diskhon och sedan har de som har köksvecka fyllt maskinen när den är klar. Inga problem liksom.

Tills Jens fick köksvecka vill säga. (ni vet han som inte är med på presenter). Efter 2 dagar sätter han upp följande lapp.

Frågan är.. Emelie Widman, dör du lite inombords nu?




Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha en sån där lapp ska jag sätta upp hemma där min käre sambo lägger alla sina kläder. :) men det är bra att det är ordning och reda på honom! Presenterna däremot... Hälsa Mr Geller att presenter är trevligt!

2012-06-01 @ 08:51:54
URL: http://kyngenslillapigan.blogspot.se
Postat av: Sandino

Hur blir det med recension på D3? Är det så bra som man inbillar sig eller? Har medvetet hållit mig ifrån det eftersom jag inte har tid just nu mensnart kan jag inte hålla mig

2012-06-01 @ 09:01:34
Postat av: Jens

Förövrigt har jag varit med på alla presenter utom P-A:s. Det var den fjärde, FJÄRDE den veckan. Ffs nån jävla måtta får det vara!



Jag har aldrig pratat med honom och ser honom varannan månad...



Dåligt exempel Rob!

2012-06-01 @ 09:20:25
Postat av: Robban

Du försvarar lappen Emelie! Otroligt. Haha Jens! Älskar när du glider upp i falsett också på FJÄRDE.



D3 är grymt Sandin. Är vid diablo på normal och inser att det här blir lite jobbigt att ta sig igenom. När jag dessutom läste att ingen av nördarna på Blizzard har klarat spelet själv på inferno så funderar jag vad fan jag gett mig in på. Jag behöver ett team! Säg till när du köpt!

2012-06-01 @ 14:33:37
Postat av: Lantz

Vet vems farsa som har slutat! Hmmmm...... Men jag tror ju inte att han var någe vidare heller på att fylla i diskmaskinen..;=)

2012-06-04 @ 19:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0