Bästa kollegerna!


Kom med present! Amarone och Choklad! Tack alla! Och Grattis mig!


Grattis mig!


Tack för igår! Har haft en helt suverän helg, och det är tack vare den äldre varianten av mig själv, dvs. Niklas.

Sofia måste också få ett omnämnade för gårdagen. Vilken inställning! Lätt 5 plus på dig igår! Starkt uppbackad av Liza.

Niklas, som igår var Sofias motpol, har dock hedern i behåll efter sin heroiska insats i Fredags.

Jens? Max +.

Gårdagen!






Dagen!







Gårdagskvällen fortsatte..

Med en grym vin och ost-provning. Framförallt åt jag några ostar som var helt otroliga! Har alltid gillat ost och efter det här har intresset knappast blivit mindre. Kan man säga så? Att man har ett ost-intresse? Utan att låta helt dum i huvudet? Jag har då det. Ett ost-intresse! Efter gårdagen är det definitivt slut med standardbrien på ostbrickan.

Tack också för en riktigt trevlig kväll Niklas! Inte ofta man, som småbarnsförälder, får tid att sitta en hel kväll och bara prata om allt mellan himmel och jord. Uppskattades!


Nej men jag menar..

Incheckad!

För för-stänkare på Arboga Statshotell!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2700662/images/2012/pic_190967360.jpg" class="image">


På väg!

Mot Arboga! Vi får se var det här bär hän..


På väg..

..På något! Nicke har ordnat Grabbhäng åt lillebror! Ingen aning om vad. Återkommer!


Blogg - Facebook - Twitter?


Hej era galningar.

Överväger att avrunda den här bloggen och istället byta till något nytt. Twitter? Känns som ett smidigare sätt att snabbt förmedla saker, dock är jag för grön på området för att lista för och nackdelar på riktigt. Märker också att fler och fler korta uppdateringar hamnar på Facebook istället för här, då det helt enkelt går snabbare och smididgare via telefonen, samt framförallt inbjuder till diskussioner, något ett kommentarsfält på en blogg knappast gör. Å andra sidan, varför ska det ena utesluta det andra? Eller jo... det gör det faktiskt. Ska man göra något ska det fanimej göras med en någorlunda kvalité - och det adjektivtet kan knappast appliceras på den här bloggen för närvarande. 

Blir även så trött på blogg.se då jag ej kan ladda upp filmer - och ännu värre - oftast inte ens kan ladda upp bilder via deras värdelösa app. Vi får se hur jag löser detta iofs totalt meningslösa I-landsproblem.

Annars?

Haft en bra dag! Varit på visit hos kusinerna och åkt pulka men framförallt rutchsebana. Herregud stavning på den? Inte varje dag man skriver rutch... jävla skitord.

Sitter nu med min lilla familj och har riktig Lördagsmys.

Ska ge mig på att panera och göra min första egna Schnitzel idag! För Er som inte vet så är det få saker  jag tycker om så mycket som en rikitgt bra Schnitzel. (hamnar strax ovanför bebisar och fred på jorden men något under skaldjur). Schnitzel-badboyen ska serveras med en Svamp- och en bearnaisesås samt 3 sorters potatis och en grönsallad. Wish me luck.

Laddar för melodifestival nu och ska strax börja med maten.

Rutsche... ja ni vet.


Nu: dags för ett bad för den här busan.


Ha en trevlig kväll alla!

Bra start på veckan..

Liza började klockan 12:00 idag så jag tog på mig det ärofyllda uppdraget att åka till tippen. Känner mig alltid som en brottsling där, sorterar inte så värst bra.
Vi pratar kanske inte om en Breivik-brottsling utan snarare åt småtjuvshållet. Bidragsfuskare eller så.

Aja.

På väg hem svängde jag förbi actic vilket innebär att 1/3 av denna veckas pass var avklarade Måndag vid lunch. Vet inte när det hände senast.

Hem för lunch och nu har Lill-Busan vaknat efter lunchsov. Där är vi nu. Vet inte vad jag ska hittepå riktigt.

Nu har jag åtminstone fördrivit 7 minuter på att skriva detta.


Company obvious


På väg upp på Crosstrainern så såg jag precis innan jag skulle köra igång denna lapp. Snacka om röta! Hade aldrig lagt märke till att den var trasig annars.

Än värre, men som bilden tyvärr finns i den skrotade telefonen, var när de satt upp en lapp att "poolen är avstängd" och när man tittade ner i den var den tömd.

Åfan Actic! Menar ni att poolen utan vatten är avstängd?


Guld-Odds!


För det första har jag från flera håll hört att det inte går att kommentera. Ingen aning vad det beror på och sätter mina bästa IT-hackare på det så snart jag träffar någon av dem igen. (Magnus eller Jens).

För det andra är det Melodifestivalpremiär imorgon, och jag tror mig ha hittat årets spel redan nu.

På svt.se kan man lyssna på en minut av morgondagens bidrag, och jag har valt att satsa pengar på startnummer ett.

Kom hem till Liza och nämnde att jag tänkte betta på Melodifestivalen imorgon. Vi bor ju ändå under samma tak så tänkte höra om det var ok om jag slängde in 1000:- på ett bidrag.

"-Hmm.. sa hon, det är ju mycket pengar, men är du säker så kör."

"-Vem är det då du ska spela på?"

"-Sean Banan!"

Ni kan inte ana den minen jag fick tillbaks. Trodde hon skulle ta död på mig på fläcken.

Dock så har hon nu fått höra världslåten ett par gånger, och även om hon inte delar min entusiasm, så köper hon att den troligen kommer få många röster.

3ggr på Unibet är taget!

Har lyssnat igenom en-minutssnuttarna på samtliga låtar, och de som annars är favoriter (Loreen och Dead by April) imponerar inte alls. De som däremot svänger lite grann är Afro-Dite och möjligen Serneholt.

Gissa om jag därmed blev nöjd när jag hittar att Nordicbets oddsättare är helt fel ute. Samtliga bolag har Afro-Dite och Serneholt runt 4-7 gånger pengarna. Hos nordicbet ger de bägge 14ggr!

Perfekt att gardera upp med.

Observera att dessa spel alltså gäller första ELLER andra plats, de behöver inte vinna deltävlingen.

Det landade tillslut på 500:- på Sean Banan och 100:- på de övriga 2. Så om någon av dessa tre kommer 1:a eller 2:a så dubblas insatsen. (1500 tillbaks på bananen, 1400 tillbaks på övriga 2). Vill dega in mer men Lizas förtroende för Sean Banan är konstigt nog lågt.)

Enda hotet är väl om favoriten Loreen (skämt att hon står i 1,20!) tar en plats och varenda dödsmetallare ringer och röstar på Dead by April, annars är ju detta årets säkraste bet. Kommer dessutom 2 av dessa 3 både 1:a och 2:a så blir det kaching.

Här lyssnar ni på alla bidrag.

För det tredje så finns det hopp om mänskligheten. Har imorse tappat bort min plånbok och har under kvällen ringt och spärrat kort m.m. Nyss ringde en kille från Nygård och berättade att han hittat plånboken. Grymt skönt att slippa fixa nytt körkort, träningskort m.m.

Nu: Fredagsmys!  

Imorgon: Sean Banan!





Torsdagsmiddag!

Smörstekt rödspätta med en dill och citron crème samt vitlöks-sås och handskalade räkor. Värdig måltid.

Värdig!


RSS 2.0